Vetosampon Lätkävihje: Anaheim Ducksille tarjolla poskettomia kertoimia

Vetosampon Lätkävihjeessä tavoitellaan jo viidettä perättäistä osumaa! Ensi yön NHL-kierroksella pelataan yhdeksän ottelua, ja yksi näistä iskee allekirjoittaneen silmään ylitse muiden. Minnesota Wild isännöi Anaheim Ducksia Xcel Energy Centerissä, ja luvassa on erittäin jännä kamppailu. Ankkalauma on kertoimien valossa merkattu aivan liian suureksi altavastaajaksi.

Wild löytyy läntisen konferenssin kahdeksannelta sijalta, Ducks sijalta 13. Ei kuitenkaan anneta tämän hämätä, sillä joukkueiden välillä on vain viiden pisteen ero. Tässä kohtaa jokainen piste on kummallekin osapuolelle elintärkeä, joten odotettavissa on tasainen vääntö.

Kuluneella kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Ensimmäisen mittelön Minnesota vei marraskuussa 1-5, ja viimeisin matsi päättyi Anaheimin hyväksi 0-3 noin kuukausi sitten.

Isännät saapuvat otteluun neljän pelin tappioputki niskassaan. Maalinteko tökkii, ja se korostui erityisesti viime pelissä St. Louis Bluesia vastaan joka kävi Minnesotassa ryöstöretkellä 0-4 lukemin. Wild sai pelata kymmenen minuuttia ylivoimaa, mutta kasetti junnasi paikoillaan. Nyt joukkueella olisi hyvä sauma katkaista tappioputki ennen kuin se aloittaa vieraskiertueensa – toisaalta, tämä saattaa näkyä myös mailan puristamisena. Kapteeni Mikko Koivu on ollut sivussa kuudesta viimeisestä pelistä, ja myös ensi yön ottelu jää Koivulta väliin. Kapteenin loukkaantumisen jälkeen jengi on voittanut vain yhden pelin.

Ducks on pelannut kolme ottelua päävalmentaja Randy Carlylen potkujen jälkeen. Näistä joukkue on napannut kaksi voittoa – viimeisimpänä kaatui Washington Capitals 5-2. Anaheim pelasi erittäin tiivistä puolustuspeliä, ylivoima pelitti ja jengi kaivautui hyvin maalintekoalueelle. Ankkojen kausi on ollut vaikea, mutta nyt näyttäisi puhaltavan uudet tuulet.

Pelaajamateriaalin puolesta Minnesota on hiuksenhieno suosikki. Tälle en kuitenkaan anna kummemmin painoarvoa, sillä vieraiden ”flow” on juuri nyt katossa. Vaakakupissa painaa kuitenkin eniten vieraille tarjottavat kertoimet, jotka ovat mielestäni poskettomia. Coolbet antaa Anaheimin lopullisesta voitosta (sisältäen JA + RL) 3,00 kertoimen. Kävi matsissa kuinka tahansa, niin tätä kerrointa ei sivuuteta!

 

Markkinoiden parhaat lätkäkertoimet TÄÄLTÄ!

Vetosampon pelivalinta: Anaheim Ducks Money Line (3,00 @Coolbet)