Vetosampon Lätkävihje: Arizona – Minnesota

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:n puolella pelataan neljä ottelua. Laitataklauksen pelivihjeessä pureudutaan Arizona Coyotesin ja Minnesota Wildin väliseen kohtaamiseen. 

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Kotijoukkueella on allaan astetta kehnompi ajanjakso: viidestä viime pelistä se on kammennut vain yhden voiton. Vastaavasti Wild liitää neljän matsin voittoputkessa. Arizona onkin kertoimien valossa kohtuu selkeä altavastaaja.

Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa Minnesota on istunut ”melko” tukevasti kuskin paikalla tämän kauden osalta. Seitsemästä ottelusta Kojootit on voittanut ainoastaan kerran. Etenkin maalinteko on tuntunut nimenomaan Wildia vastaan haastavalta.

Ei Coyotesin kausi kuitenkaan mikään pannukakku ole ollut. Jengi sijoittuu Läntisessä divisioonassa neljänneksi, heti Minnesotan perään. Taistelu neljännestä sijasta käy kuitenkin kuumana, sillä takana hiillostaa mm. St. Louis Blues ja San Jose Sharks. Arizonan yksi suurimmista ongelmista on ollut maalivahtipeli, ja omissa onkin soinut aivan liikaa. Loukkaantumisvaikeuksien kanssa paininut Antti Raanta nähtäneen askissa ensi yönä, mikä voisi helpottaa isäntien tekemistä.

Vierasjengi on ansaitusti ennakkosuosikin asemassa. En kuitenkaan täysin allekirjoita Kojoottien noin suurta kerrointa: Arizonan lopullisesta voitosta on saatavilla kerroin 2,22, mikä lähtee kokeiluun.

ARIZONA MONEY LINE (2,22)

Miksi betsata Coolbetilla?