Vetosampon Lätkävihje: Ässät – HPK

Keskiviikon Liiga-kierroksella nähdään yksi ottelu, kun Ässät ja HPK iskevät yhteen Porissa. Lähtökohtaisesti odotettavissa pitäisi olla tasainen kamppailu, vaikka kertoimet eivät puhukaan sen puolesta.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Ässät starttasi kautensa 3-2 voitolla TPS:stä. Seuraavassa matsissa porilaiset kaatuivat SaiPan toimesta 3-1.

Hallitseva mestari HPK avasi kautensa ottelulla Kärppiä vastaan. Ottelu päättyi oululaisten hyväksi lopulta 2-4, mutta Kerhon suorittaminen oli silti kiitettävää kun huomioidaan tasoero. Myöskin isäntien kenties kiinnostavin pelaaja, Petri Kontiola, sai heti ketsuppipullon auki tehopistein 1+1.

Mikäli tarkastellaan esimerkiksi tämän kauden mestaruuskertoimia, niin HPK on rankattu selkeästi Ässiä vahvemmaksi. HPK:n osakkeita laskenee se, että jengiltä jäi harjoituskaudella useita matseja sivuun koronaviruksen vuoksi, ja ikävä kyllä myös viime lauantaina HPK joutui jättämään matsin väliin koronavirus epäilyjen vuoksi – jotka kuitenkin osoittautuivat aiheettomiksi.

Kumpikin jengi on kokenut merkittäviä muutoksia sitten viime kauden. Voisi luulla, että Kerho lähtee tähän mittelöön erityisen nälkäisenä viikonlopun menetetyn ottelun vuoksi. Hämeenlinnalaisia on sen verran pahasti aliarvioitu kertoimissa, että tässä kohtaa on pakko napata lapulle vieraiden lopullinen voitto (sisältäen JA + RL), kertoimella 2,50.

HPK Money Line (2,50)