Vetosampon Lätkävihje: Ässät – JYP

Keskiviikon Liiga-kierroksella nähdään kolme ottelua. Vedonlyönnin näkökulmasta kenties potentiaalisin peli pelataan Ässien ja JYPin välillä. Vierasjoukkue JYP lähtee mittelöön melko suurena altavastaajana kertoimien puolesta.

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään!

Kummankin jengin tekeminen on ollut tähän asti enemmän tai vähemmän mollivoittoista. Ässät on voittanut kahdestatoista pelistä viidesti, JYPillä puolestaan on vaivaiset neljä voittoa yhdentoista pelin jälkeen.

Porilaisten suurimpana ongelmana on ollut oman pään peli – tai oikeastaan maalivahtipeli. Verkko on heilunut omassa päädyssä peliä kohden 3,5 kertaa, mikä on yksinkertaisesti aivan liikaa. Tolppien välissä nähdään tänään Sami Aittokallio, joka ei toistaiseksi ole kyennyt vakuuttamaan. Mainitsemisen arvoista on sekin, että isänniltä on sivussa paras pistemies Peter Tiivola (pistepörssin 2. tehoilla 3+11).

JYP lähtee illan matsiin neljän pelin tappioputki niskassaan. Viime pelissä tukkaan tuli Pelicansilta 1-7 ja tätä ennen HIFK:lta 4-0, joten nyt jos koskaan pitäisi puhdistaa kasvot. Jyväskyläläisten ruuti on ollut toistaiseksi melko märkää, mikä lienee suurin kompastuskivi tällä hetkellä.

Vastakkain on kaksi alisuoriutuja-joukkuetta. Ässät on ansaitusti ennakkosuosikin asemassa, mutta mikäli JYP on onnistunut nollaamaan aiemmat tappionsa reilun kymmenen päivän tauon aikana, niin askissa todennäköisesti nähdään sisuuntunut vierasjengi. Lähdetään rohkeasti pelaamaan vastavirtaan ja isketään lapulle JYP +0,5 -veto, mistä saadaan mukavasti yli kakkosen kerroin.

JYP +0,5 (2,10)