Vetosampon Lätkävihje: Ässät – KooKoo

Keskiviikon ainokaisessa Liiga-ottelussa kohtaavat Ässät ja KooKoo. Matseja on jouduttu koronaviruksen vuoksi siirtelemään, ja näyttääkin uhkaavasti siltä, että Liiga isketään pian jäihin. Tämä voi näyttäytyä tänään myös kaukalossa tavalla taikka toisella.

Coolbetin Joulukalenteri – uusi tarjous joka päivä!

Vastakkain on tänään kaksi kohtuu tasaista jengiä. Kummankin pelivire on ollut varsin kehno viime aikoina: viimeisestä viidestä pelistä molemmat jengit ovat kairanneet vain yhden voiton. KooKoo on suoriutunut kuluneella kaudella himpun verran paremmin. Asetelma kertoimien suhteen kuitenkin ihmetyttää: Ässien suorasta voitosta saa kertoimen 4,50, kun taas KooKoon voitosta ainoastaan 1,71-kertoimen. Tasoero ei todellakaan ole tämän kaltainen.

Ässien akilleen kantapäänä on toistaiseksi toiminut heikohko puolustus- ja maalivahtipeli: porilaisten päädyssä on tähän asti soinut kaikista eniten, peräti 75 kertaa. KooKoo puolestaan on viime matseissaan kamppaillut maalinteko-ongelmien kanssa.

Koronaviruksen aiheuttama epävarmuus aiheuttaa takuulla hämmennystä pelaajissa – se kuinka tämä näyttäytyy, on kuitenkin toinen juttu. On vaikea uskoa, että tänään nähtäisiin erityisen ehjää peliä. Uskonkin verkkojen soivan molemmissa päädyissä useampaan otteeseen: painetaan lapulle ”Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia” -veto, mistä Coolbet tarjoilee vajaan kakkosen kertoimen.

Both Teams to Score 2