Vetosampon Lätkävihje: Ässät pulassa Nordiksella?

Tiistain Liiga-kierroksella tahkotaan yksi matsi, jossa kohtaavat HIFK ja Ässät. Kotijoukkue HIFK saapastelee mittelöön selkeänä ennakkosuosikkina, ja aivan syystäkin. Voittajan veikkaaminen jätetään kuitenkin tänään väliin.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Helsinkiläisillä on nyt vyötäröllä viisi pelattua matsia ja kolme voittoa. Ottelut olivat Liigan kärkijengejä vastaan (jos Pelicansia ei huomioida). Viime perjantaina stadilaiset sai kuonoon Kärpiltä rumasti 3-7, mutta heti seuraavassa pelissä HIFK vei Tapparan jatkoajalla 2-3. Itsevarmuus on siis palautettu.

Ässät on pelannut neljä peliä, joista on irronnut mukavat kolme voittoa. Ainoan tappion porilaiset kokivat SaiPaa vastaan 3-1. Pelit ovat kuitenkin olleet melko tiukkoja.

Tasoero näiden kahden välillä on selvä. HIFK vie selkeästi pidemmän korren etenkin hyökkäysosastossa – ja se vahvistui viikonloppuna entisestään, kun San Jose Sharksin varaus Antti Suomela vahvistaa isäntien hyökkäystä.

HIFK ei ole vielä päässyt varman suorittamisen makuun. Nyt siihen onkin oiva sauma, kun vastassa on keskikastin jengi. Löysäilyllä pisteitä ei kuitenkaan varmasti heru, mutta sellaista tuskin on luvassa. Painetaan lapulle kotijoukkueen yli 3,5 maalia herkullisella kertoimella (2,40). Suorasta voitosta tarjottava kerroin ei juurikaan houkuttele.

HIFK: Over 3,5 (2,40)