Vetosampon Lätkävihje: Avalanche valmiina Wildin kaatoon

Lauantain ja sunnuntain välinen hellii änärifaneja, kun tarjolla on iso liuta matseja ympäri Pohjois-Amerikkaa. Etenkin 03:00 alkava Minnesota Wild – Colorado Avalanche kiinnostaa.

NHL-KISA: VEIKKAA MAALIMÄÄRÄ & VOITA 100€ PELIRAHAA!

Niin Wild kuin Avalanchekin ovat startaneet uuteen kauteen samoin sävelin: joukkueilla on alla kahdeksan pelattua ottelua, joista tuloksena kymmenen pistettä kasassa. Avalanche on kuitenkin ollut vakuuttavampi nippu, mutta tasaisuus on vielä hakusessa. Esimerkkeinä mainittakoon, että joukkue antoi selkäsaunan St. Louis Bluesille 8-0 ja rökitti Sharksin 7-3.

Tulivoimaa Avsilta siis löytyy. Tästä on vähemmän yllättäen kiittäminen Nathan MacKinnonia ja Mikko Rantasta, jotka molemmat pelaavat vähintään piste per peli tahdilla. Molemmat ovat ansaitusti pistepörssissä hyvillä sijoilla.

Wildillä on varteenotettava alakerta, vaikka se ei itsessään ole riittävä tekijä Avalanchen kaltaista joukkuetta vastaan. Colorado on hyökkäyspelissä valovuoden edellä ja pahimmillaan illan koitoksessa pelataan vain yhtä päätä. Se toki allekirjoittaneelle kelpaisi näillä betseillä.

Vieraisiin siis luotetaan, onhan Colorado eittämättä yksi tämän kauden suurimmista mestarikandidaateista. Samaa ei voi sanoa Wildista, jonka mahdollisuudet ovat tänään ohuet. Coloradon voiton tiellä ovat ainoastaan tehottomuus hyökkäyspäässä, johon en usko. Wildin pitäisi kaatua.

Avalanche -0,5 (2.00 @Coolbet)

KLASSIKKOVIDEO: DOMINIK HASEK HÄMÄÄ YLEISÖÄ – PÄÄSTÄÄ TAHALLAAN PAITSIOMAALIN