Vetosampon Lätkävihje: Avangard Omsk – Barys Nur-Sultan

KHL:ssä pelataan tänään keskiviikkona kolme matsia. Lätkävihjeessä tartutaan klo 16:00 starttaavaan mittelöön, jossa yhteen iskevät Avangard Omsk ja Barys Nur-Sultan. Kotijoukkue Omsk lähtee taistoon ansaittuna ennakkosuosikkina!

U20 MM-kisat: Veikkaa & voita 500€!

1X2-kertoimet tähän taistoon ovat 1,59 – 4,80 – 4,90. Kotijoukkue on siis melko suurehko suosikki nappaamaan tästä matsista suoran voiton, eikä ihme.

Omsk on ollut vakuuttava läpi kauden, ja sen suoritukset ovatkin siivittäneet sen itäisen konferenssin toiselle sijalla Ak Bars Kazanin perään. Ennen Channel One Cup -turnauksen aikana käytyä taukoa joukkue koki pari tappiota, mutta tauon jälkeen jengi palasi rytinällä askiin voittamalla Kunlunin 1-5 maanantaina. Nyt se palaa kotiaskiin vajaan parin viikon tauon jälkeen, ja tämän päiväisen matsin jälkeen odottelee muutaman päivän joulutauko.

Barys Nur-Sultan on ollut käytännössä keskikastin suorittaja kuluneella kaudella. Se majailee itäisen konferenssin kahdeksannella sijalla. Maalinteko on ollut vieraiden suurin ongelma tähän asti, eikä se lupaile hyvää kun vastassa on erittäin tiivistä puolustuspeliä pelaava jengi.

Tämän matsin pitäisi ehdottomasti olla isäntien heiniä. Vielä kun huomioidaan Omskin otteet kotiareenalla, niin Barysille voidaan poveta vaikeaa peliä. Painetaan lapulle kotijoukkueen voitto yhden maalin tasoituksella, eli veto osuu mikäli Omsk voittaa vähintään kahdella maalilla. Tästä Coolbet tarjoilee tasan kakkosen kertoimen, mikä on allekirjoittaneen silmään varsin maistuva!

Avangard Omsk -1,5 (2,00)