Vetosampon Lätkävihje: Blues valmis hoitelemaan Ducksin

Läntisen divisioonan nelossijalla viilettävä Blues kohtaa divisioonan heittopussi Ducksin. STL on syystäkin ennakkosuosikki.

NHL PRIME TIME -SKABA: VEIKKAA & NAPPAA 100€ PELIRAHAA!

 

Bluesilla on tällä hetkellä vaikeahko jakso meneillään. Alla on kolme perättäistä tappiota, mukaan lukien nimenomaan Ducksia vastaan kärsitty 1-4 häviö. Tämä keskinäisen tappio oli sinänsä kauneusvirhe isossa kuvassa, sillä kauden muissa keskinäisissä Blues on ollut jopa suvereeni.

Joka tapauksessa Blues on ollut yllättävän kehno kotijoukkue. Kaiken kaikkieen tämän divisioonan heikoin. Edellinen suora kotivoitto on viime kuun alusta, kun Coyotes kaatui varsinaisen peliajan puitteissa. Tasoero näiden jengien välillä on kuitenkin sitä luokkaa, että nyt olisi korkea aika laittaa tappioputki poikki.

Tähän myös allekirjoittanut uskoo. Blues on tulivoimainen joukkue, vaikka esimerkiksi Tarasenko, Schenn, O’Reilly ja Perron ovat olleet hieman hiljaisia viime peleissä. Tänään on erinomainen sauma kurssia kääntää ja uskalletaan lyödä Bluesia jopa tasoituksella. Myös suoran voiton markkinatoppi Coolbetillä (1.78) olisi kelvollinen kohde pelattavaksi.

Blues -1.5 (2.25)

Miksi betsata Coolbetilla?