Vetosampon Lätkävihje: Boltsille tarjolla maistuvaa kerrointa

Tulevan yön NHL-kattaus on enemmän kuin maittava: tarjolla on huimat 14 ottelua! Pelivihjeessä siirrytään PNC Arenalle, jossa Carolina Hurricanes isännöi Tampa Bay Lightningia.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Canes majailee Keskisen divisioonan viimeisellä sijalla, mutta tähän on hyvä syy, sillä joukkueella on takana vasta kolme pelattua ottelua. Näistä kolmesta pelistä se on kairannut kaksi voittoa. Näissä kolmessa pelissä keskiöön on noussut 20-vuotias Andrei Svechnikov, joka on ehtinyt jo tehtailemaan pisteet 3+2. Viimeisimmässä matsissa myös luottohyökkääjä Sebastian Aho pääsi maalaamisen makuun. Hurricanes joutuu lähtemään ensi yön matsiin ilman Teuvo Teräväistä, mikä tekee pienen kolauksen rosteriin.

Tampa voitti ensimmäisissä B2B-peleissä Chicago Blackhawksin ylivoimaisesti. Tämän jälkeen Lightning on pelannut kahdesti Columbus Blue Jacketsia vastaan: ensimmäisestä pelistä irtosi jatkoaikavoitto, viimeisimmässä tuli tukkaan 5-2. Tampa on joutunut pelaamaan ilman tähtihyökkääjäänsä Nikita Kucherovia, mutta materiaali on sen verran laaja ettei tämä koidu jengin kohtaloksi.

Kummallakin jengillä on takanaan pidempi pelitauko. Carolina pelasi viimeksi viime viikolla maanantain ja tiistain välisenä yönä, TBL puolestaan viime lauantaina.

Vastakkain on kaksi tasokasta jengiä, mutta vieraiden ennakkosuosikin asema on ansaittu. Coolbet antaa Tampan suorasta voitosta kertoimen 2,13, ja tämä isketään vetoliuskalle.

Pelivihje: Tampa Bay Lightning -0,5 (2,13 @Coolbet)

TALLETA 10€ PELAA 50€!