Vetosampon Lätkävihje: Boston Bruins – Philadelphia Flyers

Tulevan yön NHL-kierrokselta napataan suurennuslasin alle Boston Bruinsin ja Philadelphia Flyersin välinen kohtaaminen, joka pelataan ulkoilmaottelun muodossa. Kotijoukkue lähtee matsiin ennakkosuosikkina, syystäkin.

Miksi betsata Coolbetilla?

Bruins sijoittuu komeasti Itäisen divisioonan kärkeen, Flyers tulee kakkosena perässä kolmen pisteen päässä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljä kertaa. Näistä Boston on harjannut jokaisen nimiinsä, kaksi varsinaisella peliajalla, kahdesti edettiin jatkoajalle / rankkareille. Flyersilla lienee jäänyt tästä jotain hampaan koloon, mutta Bruins yksinkertaisesti vakuuttaa piirun verran enemmän.

Bruinsilla on takanaan kaksi perättäistä tappiota. Ensin kuokkaan tuli Islandersilta 4-2, ja viime pelissä New Jersey Devils oli parempi 2-3 lukemin. Tappioputki pitäisi siis katkaista ensi yönä.

Tässä kohtaa luotetaan kylmänviileästi kotijoukkueen raudanlujaan yläkertaan sekä vakuuttavaan puolustus- ja maalivahtiosastoon. Bruins on päästänyt tähän asti omiin vain reilut kaksi maalia per peli, mikä on uskomattoman kova saldo. Coolbet tarjoaa Bruinsin suorasta voitosta vajaan kakkosen kerrointa, se päätyy vetolapulle.

Boston -0,5 (1,86)