Vetosampon Lätkävihje: Boston Bruins – Washington Capitals

Sunnuntai paketoidaan NHL:ssä neljän prime time -matsin voimin. Kenties kuumin kamppailu käydään Suomen aikaan kello 19:00, kun Boston Bruins ja Washington Capitals kohtaavat.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Tällä kaudella joukkueet ovat pelanneet keskenään jo kuudesti. Otteluvoitot jakautuvat tasan 3-3, eli tiukkoja vääntöjä ollaan nähty. Tosin viimeisimmässä, vajaa viikko pelatussa matsissa Capitals haki Bruinsista komean 1-8 voiton. Capsin kolmoskenttä tehtaili mittelössä neljä osumaa, kun Lars Eller ja T.J. Oshie heiluttivat molemmat verkkoja kahdesti.

Kyseisen matsin jälkeen Boston on voittanut kolme viimeistä peliään. Kahdessa viime matsissa se pelasi New York Islandersia vastaan, voittaen 4-1 ja 3-0. Viimeisimmässä pelissä tolppien välissä nähtiin AHL:stä nostettu 22-vuotias Jeremy Swayman, joka pelasi komean nollapelin. Tänään torjuntavastuu on Tuukka Raskilla, joka myöskin on esiintynyt varsin vakuuttavasti.

Washingtonin tekeminen on kokonaisuudessaan ollut melko tasaista ja varmaa. Joukkue komeilee Itäisen divisioonan kärkipaikalla, kolmen pisteen erotuksella Pittsburgh Penguinsiin. Kenties suurin ”ongelma” joukkueella on ollut maalivahtipeli. Ensimmäistä NHL-kauttaan pelaava Vitek Vanecek (91,07%) on joka tapauksessa pelannut kohtuu hyvin. Capitals on tällä kaudella päästänyt yllättävän paljon maaleja omiin, mutta vastaavasti vastustajien verkot ovat heiluneet huomattavasti enemmän.

Odotettavissa on tiukka taisto. Bruins lähtee takuulla hakemaan revanssia viimeisimmästä selkäsaunasta, joten vastaavia lukemia tuskin nähdään. Washingtonin lopullisesta voitosta (Money Line -veto) tarjotaan kuitenkin sen verran maistuvaa kerrointa, että se lähtee empimättä lapulle. Bruins on meikäläisen silmään asetettu piirun verran liian suureksi ennakkosuosikiksi.

Washington ML (2,10)

Miksi betsata Coolbetilla?