Vetosampon Lätkävihje: Bruinsia tasoituksella

Viikko paketoidaan NHL:n osalta kahdella prime time -matsilla, ja tulevana yönäkin tahkotaan kuusi matsia. Allekirjoittaneen silmään kenties kiehtovin mittelö nähdään Boston Bruinsin ja New Jersey Devilsin välillä.

Miksi betsata Coolbetilla?

Isännät lähtee matsiin kohtuu selvänä ennakkosuosikkina, täysin syystä. Devils saapastelee matsiin viiden matsin tappioputkessa, ja viimeisestä kymmenestä pelistä se on voittanut vain kahdesti. Alkukaudesta NJD esiintyi kohtuu tasaisesti, mutta nyt etenkin maalinteko on tuottanut tuskaa. Joukkueen tehokkaimpana pistemiehenä toimii Pavel Zacha, joka sijoittuu tehopisteillä 6+9 pistepörssin sijalle 119. Vastaavasti Bruinsilta löytyy esimerkiksi kolme pistemiestä 50:n parhaan joukosta.

Bruins on pelannut kiitettävän hyvin, vaikkakin jengillä olisi potentiaalia parempiinkin suorituksiin. Viime matsissa Boston kuitenkin nappasi komean 5-1 voiton Washington Capitalsista. Ykköskenttä pääsi iskemään tässä pelissä mukavat kolme maalia.

Bruins ja Devils ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti. Bruins vei ensimmäisen matsin rankkareilla, mutta New Jersey on hoitanut kaksi viimeistä. Nyt on ehdottomasti Bruinsin aika napata revanssi. Ja se vaikuttaa melko todennäköiseltä, kun tarkastellaan vieraiden viime aikaisia suorituksia. Isketään lapulle Bruinsia yhden maalin tasoituksella: eli veto osuu, mikäli kotijoukkue voittaa vähintään yhdellä maalilla.

Bruins -1,5 (2,08)