Vetosampon Lätkävihje: Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers

Tämän viikon lauantai on etenkin NHL:n betsaajille mieluisa: tarjolla on maistuvat neljä prime time -matsia, ja tulevana yönäkin tahkotaan seitsemän peliä. Pelivihjeessä siirrytään KeyBank Centeriin, missä Buffalo Sabres isännöi Pittsburgh Penguinsia.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Buffalo saapastelee illan taistoon kohtuu selkeänä altavastaajana: 1X2-kertoimet ovat 4,50 – 5,15 – 1,60. Itäisen divisioonan viimeiseltä sijalta löytyvän Sabresin kausi ei ole ollut helppo, sillä 43 pelistä se on kyennyt kampeamaan vaivaiset 11 voittoa. Jengi möyri pahimmillaan käsittämättömässä 18 pelin tappioputkessa, mutta sittemmin Buffalo on jollain tapaa kääntänyt kurssia.

Penguins on esiintynyt vakuuttavasti viime peleissään. Etenkin maalinteko on viime aikoina ollut sujuvaa Crosbyn ja Guentzelin johdolla. Pensin voittoa puoltaa myös kauden aiemmat kohtaamiset: neljästä matsista se on harjannut jokaisen, maalieron ollessa 17-4.

Isännillä on luvassa vaikea ilta, ellei yllätyksiä nähdä. Buffalolla on edelleen Jack Eichel sivussa, mikä ei ainakaan helpota asiaa. Luotetaan Pittsburghin rutiinivoittoon, ja pelataan ”pingviinejä” tasoituksella, vajaan kakkosen kertoimella.

Penguins -1,5 (1,95)

Miksi betsata Coolbetilla?