Vetosampon Lätkävihje: Buffalon tappioputki jatkuu

Torstain ja perjantain välisenä yönä rapakon toisella puolella pelaillaan maistuvat kymmenen matsia. Tarkastelun alle poimitaan Buffalo Sabresin ja Boston Bruinsin välinen taisto, jossa kotijoukkueen lähtökohdat näyttävät enemmän kuin kehnoilta.

Miksi betsata Coolbetilla?

Sabres on hävinnyt käsittämättömät 12 peliä perättäin. On sanomattakin selvää, että heikkojen otteiden myötä se löytyy Itäisen divisioonan viimeiseltä sijalta. Näissä peleissä joukkue on onnistunut tehtailemaan 19 maalia, kun taas omissa on soinut huimat 48 kertaa. Jack Eichel on edelleen sivussa, mikä ei ainakaan helpota isäntien taakkaa.

Talleta 10€, pelaa 50€!

Bruinsin otteet ovat olleet jokseenkin ailahtelevia joukkueen tasoon nähden. Tekemisestä puuttuu tasaisuus: yhdessä pelissä jengi kaataa Philadelphia Flyersin 7-3, seuraavassa matsissa tulee pataan New York Islandersilta 7-2. Tästä huolimatta Bruinsin otteet ovat olleet kohtuu hyvät. Ykköskenttä Marchand – Bergeron – Pastrnak on ollut tälläkin kaudella vaarallinen, ja tämän kentän ollessa hereillä, Buffalo tulee olemaan pulassa.

Mikään ei puolla Buffalon kurssin kääntyvän. Vierasjoukkue sen sijaan vakuuttaa, joten lapulle lähtee Boston -1,5 -veto, mikä osuu kunhan kotijoukkue kaatuu vähintään yhden maalin erotuksella. Tästä Coolbet tarjoaa yli kakkosen kerrointa.

Boston -1,5 (2,05)