Vetosampon Lätkävihje: Calgary Flamesin vakuuttavat otteet saa jatkoa

Vetosampon Lätkävihjeessä tavoitellaan jo viidettä perättäistä osumaa! Tämänkin päivän kohde raavitaan tulevan yön NHL-kierrokselta, joka sisältää neljä ottelua. Hurjan vireen löytänyt Calgary Flames isännöi Florida Panthersia, eikä tässä ottelussa ole kuin yksi selkeä suosikki.

Vetosampon Lätkävihje: Calgary Flamesin vakuuttavat otteet saa jatkoa

Kauden alussa Flamesille oli vaikea povata menestystä; jo pelkkä pudotuspeleihin pääsy olisi kova suoritus. Nyt Calgary majailee komeasti läntisen konferenssin kärjessä – runkosarjaa on toki vielä reilusti jäljellä, mutta kukapa olisi uskonut? Tähänastista menestystä selittää pääasiassa tulinen hyökkäysosasto, sillä peräti neljä Flamesin pelimannea sijoittuu pistepörssin 20:n parhaan joukkoon! Johnny Gaudreau yltää 66:lla pisteellä kolmossijalle.

Floridan kausi on sanalla sanottuna ollut vaikea. Tekeminen on ollut nihkeää jo pidemmän aikaa, ja pudotuspeliviivan yläpuolelle pääsy alkaa näyttämään kaukaiselta. Panthersin hyökkäyspelaaminen on kohtuu tehokasta, mutta ehkäpä suurin ongelma löytyy maalinsuulta. Roberto Luongo sekä James Reimer ovat kumpikin alisuorittaneet aiempiin kausiin verrattuna. Florida päästää omiin keskimäärin 3,50 maalia per peli, mikä on aivan liikaa.

Kotijoukkue on voittanut kolme peliä putkeen, vieraat hävinneet neljä. Panthers koki viimeisimmän tappionsa viime yönä Edmonton Oilersia vastaan. Florida johti ottelun lopussa 2-3, mutta McDavid iski lukemat tasoihin vain kahdeksan sekuntia ennen summerin sointia, ja lopuksi Öljymiehet voittivat rangaistuslaukauksilla. Panttereiden itsevarmuus ei tämän ansiosta ainakaan kohentunut, eikä joukkue edes ehdi saamaan kokonaista lepopäivää.

Flames on tällä hetkellä jokaisella osa-alueella vahvempi osapuoli. Viidettä perättäistä osumaa lähden hakemaan isäntien yli yhden maalin voitolla, josta Coolbet tarjoaa mukavasti yli kakkosen kertoimen.

Vetosampon pelivalinta: Calgary Flames -1,5 (2,14 @Coolbet)