Vetosampon Lätkävihje: Canes ja Rangers iskevät yhteen

NHL-kauden alku on vihdoin käsillä ja isketään veto heti ensimmäiseen matsiin, jossa kohtaavat Carolina Hurricanes ja New York Rangers. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 19:00.

NHL-kilpailu: Veikkaa ja voita 50€ pelirahaa!

Pitkän odotuksen päätteeksi kausi saadaan vihdoin käyntiin ja tämä Torontossa pelattava matsi on suomalaisittain erittäin kiinnostava. Erityisesti Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen yhteispeliä on mahtava päästä todistamaan pitkästä aikaa.

Kauden alla pelatut harjoituspelit noudattivat yhteistä kaavaa. Maalit olivat tiukassa ja undereilla tehtiin sievoisia summia vedonlyönnissä. Lähdetään jatkamaan samaa teemaa tänäänkin.

Canes on ilman muuta suosikki illan matsiin. Altavastaajilla on kuitenkin saumansa menestykseen lyhyen otannan myötä. Rangers ei ole kiekollisesti kovinkaan hallitseva joukkue, kun taas Canes on lähempänä toista ääripäätä tässä vertailussa. Rangers voi olla vaikeuksissa myös Canesin aktiivisen karvauspelin myötä.

Panosta ei näistä peleistä puutu ja pelin alku voi olla varovainen. Lähdetään iskemään vetokupongille rohkeasti alle 5.5 maalin rajaa ja kerroin tähän on mukavan koholla. Odotetaan jatkumoa harjoituspelien vähämaaliselle meiningille.

Ottelussa alle 5.5 maalia (2.00 @Coolbet)