Vetosampon Lätkävihje: Canes valmiina Bruinsin kiusaamiseen

Tulevana yönä käynnistellään varsinaiset NHL:n pudotuspelit ensimmäisen kierroksen muodossa ja napataan kohde Bruinsin ja Hurricanesin pelistä!

Kympin riskitön betsi änäriin tästä!

Puhtaalla pelillä NY Rangersiä vastaan pudotuspeleihin edennyt Canes on ehdottomasti kuuma joukkue tällä hetkellä. Etenkin Oulun oma taikuri Sebastian Aho oli ilmiliekeissä ja paukutti Rangersia vastaan kolmessa matsissa tehot 3+5. Kaikki saumat tämän vireen jatkumiseen myös Bruinsia vastaan on olemassa. Etenkin kun ottaa huomioon bostonilaisten vireen.

Bruins-leirissä koronatauon jälkeinen aika on tuottanut varmasti päänvaivaa. Sijoitusottelut Flyersia, Tampaa ja Capsia vastaan olivat kehnoja esityksiä Bruce Cassidyn ryhmältä. Bruins hävisi näistä matseista jokaisen, vieläpä varsinaisen peliajan puitteissa.

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagram-kanavalla

Yksi suurimmista ennakkosuosikeista pudotuspeleihin lähtiessä onkin nyt siis osoittanut sulamisen merkkejä. Se kannustaa kokeilemaan Canesin kelkkaan hyppäämistä ainakin tässä ensimmäisessä ottelussa, sillä kertoimet ovat todella kovasti Bruinsille kallellaan. Tässä tapauksessa altavastaajan bandwagon kelpaa erinomaisesti ja isketään Canesin voittoa lapulle kohteella, joka osuu myös mikäli ottelu ratkeaa Carolinalle vasta jatkoajalla.

Carolina Hurricanes ML (2.31 @Coolbet)

New York Rangers sai ykkösvarauksen – Alexis Lafreniere siirtynee Kaapo Kakon joukkuekaveriksi