Vetosampon Lätkävihje: Capitals – Rangers

Tänä lauantaina NHL:ssä tahkotaan kolme prime time -ottelua. Tarkempaan syyniin poimitaan Washington Capitalsin ja New York Rangersin välinen mittelö.

Miksi betsata Coolbetilla?

Kotijoukkue Capitals sijoittuu viidentoista pelatun ottelun jälkeen itäisen divisioonan kolmannelle sijalle, ollessaan tasapisteissä Philadelphia Flyersin kanssa. Capsin tekeminen on ollut tasokasta, mutta jengi ei ole toistaiseksi ollut täysin omalla tasollaan. Joukkue sai kuitenkin vastikään katkaistua neljän matsin tappioputkensa ja on sittemmin voittanut kaksi perättäistä matsia.

Rangers löytyy itäisen divisioonan toiseksi viimeiseltä sijalta 13 pisteellä. Se on voittanut viidestätoista pelistä ainoastaan viisi kertaa. Maalinteko on tuottanut jengille suurimmat haasteet: se on tehtaillut vain hiukan yli kaksi osumaa per peli. Venäläiset Artemi Panarin (5+11) ja Pavel Buchnevich (4+6) ovat NYR:n parhaat pistemiehet, mutta ikävä kyllä nämä kaksi herraa eivät yksin voi kannatella joukkuetta.

Capitalsilla on ollut hiukan ongelmia maalivahtiosastolla. Ykkösvahdin paikalta löytyvä Vitek Vanecek pelaa ensimmäistä NHL-kauttaan, eikä ole toistaiseksi suoranaisesti loistanut. Kuitenkin kahdessa viime matsissa nähtiin valonpilkahduksia.

Tasoero on selkeä, Washington on näistä kahdesta selvä ennakkosuosikki. Jengit kohtasivat helmikuun alussa, Rangersin voittaessa 4-2. Ihmettelisin, mikäli Caps ei tästä saisi revanssia kaivettua. Coolbet tarjoaa isäntien voitosta yli kakkosen kerrointa, ja se maistuu!

Capitals -0,5 (2,02)