Vetosampon Lätkävihje: Colorado – VGK

Änärin pudotuspeleissä aletaan lähentelemään välieriä. Tulevana yönä nähdään erityisen kuuma taisto Colorado Avalanchen ja Vegas Golden Knightsin välillä, ottelusarjan ollessa tasan 2-2.

Lunasta 10€ riskitön lätkäveto

Avalanche käynnisti ottelusarjan hurjalla 7-1 voitolla. Landeskog – MacKinnon – Rantanen -ykköskenttä-akseli tehtaili tuossa mittelössä komeat kuusi osumaa, eikä Vegasin tunnelin päässä paljoa valoa tämän myötä näkynyt. Seuraava matsi oli kuitenkin selvästi tasaisempi, AVSin voittaessa jatkoajalla 3-2.

Nyt ”Ritarit” on nostanut tasoaan ja kirinyt ottelusarjan tasoihin. Colorado kaatui kahdessa viime kohtaamisessa numeroin 3-2 ja 5-1. VGK kykeni näissä taistoissa pimittämään Avalanchen ykköskentän, mikä luonnollisesti on sen tärkein ase.

Kaksi viimeistä peliä ovat takuulla toimineet Coloradolle melkoisena herätyksenä. Avalanche on edelleen selvä ennakkosuosikki painelemaan tästä sarjasta jatkoon. AVSin jatkoonmenosta on tarjolla kerroin 1,65, kun taas VGK:n kerroin on 2,30.

Tulevan yön voittaja on melko vahvoilla ottelusarjassa, joten paljon on pelissä. Allekirjoittanut luottaa tässä kohtaa vakaasti kotijoukkueeseen, joka on käytännössä jokaisella osa-alueella parempi osapuoli. Coolbet tarjoaa Coloradon voitosta mukavasti yli kakkosen kerrointa, mikä pusketaan vetolapulle!

Colorado -0,5 (2,12)