Vetosampon Lätkävihje: Dallas kaasuttaa jatkoon ensi yönä?

Dallas Stars ja Colorado Avalanche iskevät tulevana yönä yhteen puolivälierien kuudennessa kohtaamisessa. Ottelusarja on tällä hetkellä Starsin hyväksi 3-2.

10€ riskitön betsi NHL:ään!

Kyseinen ottelusarja on toistaiseksi ollut melko värikäs – jokaisessa matsissa on isketty vähintään seitsemän maalia ja osumia on syntynyt ottelua kohden keskimäärin 8,6. Molemmilta joukkueilta löytyy tulivoimaiset hyökkäysosastot, jotka ovat olleet erinomaisessa vireessä.

Viimeisin ottelu tuli käytännössä päätökseen jo ensimmäisessä erässä kun AVS paukutti taululle viisi maalia alle kymmenessä minuutissa. Jäähyjäkin otettiin puolin ja toisin reippaasti. Ensi yön matsi tulee todennäköisesti olemaan selvästi tasaisempi.

Materiaalien puolesta jengit ovat melkoisen tasaisia. Peliyhtiöt ovat pitäneet Dallasia kohtuu selkeänä altavastaajana läpi kyseisen ottelusarjan – tosin ensi yön matsissa Starsin kerroin on kaikista alhaisimmillaan (tällä hetkellä Dallasin voitosta varsinaisella peliajalla saa kertoimen 2,60.)

Starsin tehokkaimmat pelurit ovat varsin kokeneita konkareita, joilta löytyy playoffs-kokemusta. Luotan Dallasin painavan jatkoon ensi yönä: isketään siis lapulle Starsin voitto sisältäen jatkoajan ja rankkarit, josta Coolbet tarjoaa kertoimen 2,03.

Dallas Stars Money Line (2,03 @Coolbet)