Vetosampon Lätkävihje: Dallas Stars – Tampa Bay Lightning

Taistelu Stanley Cupista Dallas Starsin ja Tampa Bay Lightningin välillä käy kuumana. Ottelusarja on tasan 1-1, ja ensi yönä selvitetään kumman vuoro on olla askel lähempänä kannua.

10€ riskitön NHL-veto

Stanley Cup -kisa: voita NHL-pelipaita!

Ensimmäisessä taistossa Dallas nappasi enemmän tai vähemmän yllättäen komean 1-4 voiton. Kyseisessä ottelussa pinnalle noussut Joel Kiviranta pääsi jälleen maalaamisen makuun. Viimeisimmässä pelissä Tampa Bay onnistui tasoittamaan sarjan 3-2 voitolla. TBL tykitti ensimmäisessä erässä kaikki kolme osumaa alle viiden minuutin sisällä, mikä lopulta riitti sinetöimään ottelun.

Ensi yönä aloitetaan taas puhtaalta pöydältä. Trendi on kertoimien osalta sama mitä se on ollut pitkään: Stars on selkeä altavastaja. Allekirjoittanut analysoi finaalisarjaa syvällisemmin ennen ottelusarjan alkua, eikä mietteet ole siitä muuttuneet.

Bolts on paperilla piirun verran kovempi, sitä ei käy kiistäminen. Onko Stars kuitenkaan kertoimien mukainen altavastaaja? Niin tai näin, niin lapulle painetaan Dallasin lopullinen voitto (money line -veto), reippaasti yli kakkosen kertoimella!

Dallas Stars ML (2,34)