Vetosampon Lätkävihje: Dallas Starsiin luotetaan

Tiistain ja keskiviikon välinen yö on lätkäfaneille mitä mainioin: tarjolla on huikeat 13 matsia! Suurennuslasin alle poimitaan suomalaisittainkin kiinnostava matsi, jossa kohtaavat Dallas Stars ja Detroit Red Wings.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Kotijoukkue Dallas on ehtinyt pelaamaan vasta kaksi matsia. Kauden avausottelussa se antoi Nashville Predatorsille selkään 7-0. Starsin kakkosketju vastasi peräti viidestä maalista, ja myös suomalaiset Esa Lindell ja Joel Kiviranta pääsivät maalaamisen makuun. Seuraavassa ottelussa Predators kukistui 3-2 lukemin. Tuossa mittelössä Roope Hintz tehtaili komeat 1+2 tehot.

Red Wingsillä on takanaan jo kuusi matsia – näistä se on onnistunut kaivamaan ainoastaan kaksi voittoa: 4-2 voiton Carolina Hurricanesista ja 3-2 jatkoaikavoiton Columbus Blue Jacketsista. Detroit lukeutuu materiaaliltaan sarjan heittopusseihin, ja se on ollut nähtävissä jo ensimmäisissä peleissä. Dylan Larkinin kantama ykkösketju kykenee tuhoihin, mutta muutoin rosteri on kohtuullisen kapea.

Starsilta on sivussa veskari Ben Bishop ja muun muassa Tyler Seguin. Tolppien välissä ollaan nähty Anton Khudobin joka on pelannut mainiosti. Muutamista poissaoloista huolimatta Stars on selvä ennakkosuosikki, eikä Red Wingsin kaatamisessa pitäisi olla ongelmaa.

Painetaan lapulle kotijoukkueelle yli 3,5 maalia. Tulivoimaa piisaa, eikä Detroitin alakerta vakuuta. Starsilla on takuulla paloa jatkaa voittoputkeaan, ja ensi yönä siihen on oiva sauma. Coolbet tarjoilee tästä vedosta reippaasti yli kakkosen kertoimen, mikä päätyy epäröimättä vetoliuskalle.

Pelivihje: Dallas Stars: Yli 3,5 maalia (2,35 @Coolbet)

TALLETA 10€ PELAA 50€!