Vetosampon Lätkävihje: Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning

Viikko huipentuu NHL:n osalta kahteen prime time -otteluun. Lisäksi maanantain vastaisena yönä pelataan vielä viisi peliä. Suurennuslasin alle valikoituu Suomen aikaan kello 23:00 käynnistyvä matsi, jossa kohtaavat Detroit Red Wings ja Tampa Bay Lightning.

Pelaa kasinolla – voita elämysmatka Lappiin!

Joukkueiden välinen keskinen historia ei todellakaan lupaile kotijoukkueelle hyvää. Tampa Bay on voittanut Detroitin huikeat 16 kertaa putkeen! Red Wings on vienyt keskinäisen kohtaamisen viimeksi 2016 huhtikuussa. Maaliero näissä kuudessatoista ottelussa on ”Boltsin” hyväksi 57 – 34.

Detroit katkaisi kuuden pelin tappioputken viime ottelussa, kun se kukisti Chicago Blackhawksin 2-1. Tämän vuoden puolella Red Wings on voittanut ainoastaan yhdesti kaksi peliä putkeen – tämä fakta tuskin tänään muuttuu. Isäntäjoukkue on tällä hetkellä NHL:n selkein heittopussi: Takana on 69 ottelua ja 53 tappiota. Jengi on nikkaroinut surkeat 138 maalia (2 per peli) kun taas omissa on soinut 258 kertaa (3,7 kertaa / ottelu). Materiaali on aivan liian kapea ja erikoistilannepelaaminen on surkealla tasolla.

Lightning pelasi viimeksi viime yönä Boston Bruinsin vieraana voittaen 3-5. Tästä Detroit toki saa pientä etua, mutta se tuskin isommin kaukalossa näkyy. Tasoero on tässä kohtaa niin suuri, että Tampa Bayn pitäisi tämä matsi hoitaa puolivaloillakin.

Vierasjoukkue on ansaitusti selkeä ennakkosuosikki. Voittajan veikkaaminen ei alhaisten kertoimien vuoksi olekaan järin mielekästä – sen sijaan Lightningin yli 3,5 maalista tarjotaan kelpo kerrointa. Bolts on nakuttanut tällä kaudella kaikista eniten maaleja (240) ja Detroit päästänyt eniten. Kotijoukkueen verkon pitäisi helposti soida vähintään neljästi.

Tampa Bay: Yli 3,5 maalia (1,82)