Vetosampon Lätkävihje: Detroitin tuskalle jatkoa

Tulevana yönä NHL:ssä pelataan kaksi peliä. Suurennuslasin alle asetetaan Tampa Bay Lightningin ja Detroit Red Wingsin välinen ottelu. Lähtökohdiltaan matsin asetelmat eivät ole kaukana Daavid vastaan Goljat -vertauksesta.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän NHL-vedoilla!

Hallitseva Stanley Cup -mestari TBL on startannut kautensa odotusten mukaisesti. Seitsemästä pelistä on irronnut mukavat viisi voittoa, maalierolla 24 – 16. Joukkueen ykkösnyrkki Ondrej – Palat – Stamkos on ollut tehokkaana, vaikka tällä kolmikolla on vielä pisteiden valossa hiukan varaa tason nostoon.

Red Wings on ennättänyt pelaamaan jo kymmenen peliä. Saldona näistä on vaivaiset kaksi voittoa, joista toinen irtosi jatkoajalla Columbus Blue Jacketsia vastaan. Omissa on soinut keskimäärin 3,5 kertaa / peli kun puolestaan vastustajan verkko on heilunut ottelua kohden kahdesti. Ei kovinkaan voittava kaava. Ykköshyökkääjä Dylan Larkin on tehtaillut tehopisteet 4+5, mutta muuta soihdunkantajaa Detroitista ei tällä hetkellä löydykään.

Matsin 1X2-kertoimet kielivät jo siitä mitä on odotettavissa: 1,53 – 5,30 – 5,00. Tampan pitäisi tämä matsi klaarata leikiten. Vieraiden tuskaa ei varmastikaan helpota se, että takana on jo kuusi perättäistä tappiota.

Isäntien voitosta tarjottavat kertoimet ei päätä huimaa. Sen sijaan yli 3,5 maalin -vedosta tarjotaan vajaan kakkosen kerrointa, mikä isketään lapulle. Tampan pitäisi kevyesti heiluttaa Punasiipien verkkoa neljästi, sen verran suuri ero löytyy materiaalista.

TBL: Over 3,5 (1,87 @Coolbet)