Vetosampon Lätkävihje: Dynamo Moskova – Jokerit

Tänään tiistaina KHL:ssä pelataan seitsemän ottelua. Askissa nähdään myös Jokerit, jotka kohtaa Dynamo Moskovan kello 18:30. Narrien lähtökohdat illan mittelöön eivät ole mairittelevat.

Nuorten U20 MM-kisat: Veikkaa & voita 500€!

Kotijoukkue Dynamo Moskova palaa kotiareenalleen viiden matsin vieraskiertueen jälkeen. Kyseiseltä kiertueelta jengi kairasi komeat neljä voittoa. Nyt jengillä on alla yhdeksän päivän lepo, eli virkeä isäntäjengi nähtäneen askissa. Dynamo Moskovan kausi on muutenkin sujunut menestyksekkäästi: se majailee läntisen konferenssin neljännellä sijalla.

Jokereilla on meneillään kolmen matsin tappioputki. Kahdessa ensimmäisessä pelissä se pelasi Ak Bars Kazania vastaan ennen Channel One Cup -turnausta. Ensimmäisessä pelissä tukkaan tuli 4-1, seuraavassa 1-4. Viimeisimmän pelin Jokerit pelasi eilettäin HK Vitjazin vieraana. HK Vitjaz oli parempi lukemin 2-1. Helsinkiläisten ainokaisesta osumasta vastasi Marko Anttila. Jokereilla oli kuitenkin eilen vajaavainen miehistö, joten siihen nähden lopputulos ei ollut huono.

Tänään vierailta puuttuu mm. valmentaja Lauri Marjamäki, Henrik Haapala, Nicklas Jensen, Brian O’Neill ja Iiro Pakarinen. Nämä poissaolot antaa melkoista etua isännille.

Jokerit voitti Dynamo Moskovan viimeisimmässä kohtaamisessa 6-1 marraskuun lopussa. Nyt isännillä on melko hyvä sauma revanssille, kun Jokerit lähtee taistoon vajaalla miehistöllä. Ei tästä matsista oikein voi muuta povata, kuin selkeää kotivoittoa. Painetaan lapulle Dynamo Moskovalle yli 3,5 maalia. Tästä Coolbet tarjoilee maistuvan 1,85-kertoimen.

Dynamo Moskova: Over 3,5 (1,85)