Vetosampon Lätkävihje: Elintärkeät pisteet jaossa Raksilassa

Liigan runkosarjan loppu häämöttää – viimeiset ottelut pelataan tulevan viikon tiistaina, joten tässä kohtaa kautta on tiedossa tärkeitä pisteitä ja tiukkoja matseja. Niin on myös tänään Raksilassa, kun Kärpät saa vieraakseen Sportin.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Kärpät taistelee vimmatusti viimeisistä pisteistä: sen tavoitteena on nostaa itsensä kahdeksannelta sijalta kuuden parhaan joukkoon, minkä myötä se välttäisi sääliplayoffsit. Sport puolestaan löytyy sijalta kymmenen, ja sen ainoa tehtävä on pysytellä siinä. Mikäli pisteitä ei viimeisistä peleistä irtoa, HPK voi painella ohi minkä myötä vaasalaisten kausi loppuisi runkosarjaan.

Kuluneella kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti, Kärppien voittaessa jokaisen taiston. Kahdessa viimeisimmässä matsissa Kärppien veskari Patrik Rybar onnistui nollaamaan Sportin.

Kärpillä on takanaan neljä hävittyä matsia. Nyt joukkue on kuitenkin saanut latautua koko viikon, joten energinen isäntälauma on odotettavissa askiin. Sportilla puolestaan on viime peleissä ollut ongelmia maalinteon kanssa. Maaliodottama on tässä matsissa alhainen: esimerkiksi alle 4,5 maalin -vedosta saa kertoimen 1,76. Verkot tuskin heiluu isommin kummassakaan päädyssä, mutta vielä vähemmän isäntien. Haetaan vetolapulle Sportin alle 1,5 maalia, josta Coolbet tarjoaa kertoimeksi maistuvan 2,20.

Miksi betsata Coolbetilla?