Vetosampon Lätkävihje: Flamesin kelkkaan hypätään

Torstain ja perjantain välinen yö tarjoilee huimat kymmenen änärimatsia. Laitataklauksen pelivihjeessä syvennytään Ottawa Senatorsin ja Calgary Flamesin väliseen taistoon.

Miksi betsata Coolbetilla?

Senatorsin kausi on toistaiseksi sujunut odotusten mukaan – kohtuullinen pannukakkuhan se on ollut. Takana on 21 ottelua ja kuusi voittoa, joista ainoastaan kolme on syntynyt varsinaisella peliajalla. Tämän myötä jengi pitääkin Pohjoisen divisioonan jumbosijaa.

Sen sijaan hiukan yllättäen Flamesin tekeminen on aika ajoin ollut tuuliajolla. Kohtuu vahvan pelaajamateriaalin omaava joukkue on ollut vaikeuksissa etenkin maalinteon osalta: viimeisessä viidessä pelissä se on tehnyt vain seitsemän maalia. Joukkueen tähtihyökkäänistä Johnny Gaudreau, Elias Lindholm, Sean Monahan ja Matthew Tkachuk ovat olleet näissä peleissä hiukan pimennossa, vaikkakin muutoin herrojen kausi on sujunut mallikkaasti.

Tällä kaudella Ottawa ja Calgary ovat kohdanneet kerran, Sensin voittaessa 5-2. Flamesin pitäisi ilman muuta napata ensi yönä revanssi. Ketsuppipullo pitäisi saada auki, ja siihen on oiva sauma – Senatorsin oman pään peli tai Matt Murrayn (88,30%) otteet tolppien välissä eivät vakuuta lainkaan.

Flames -0,5 (2,00)