Vetosampon Lätkävihje: Florida Panthers – Detroit Red Wings

Viikko paketoidaan NHL:n osalta peräti viidellä prime time -matsilla. Pelivihjeessä otetaan haaviin kello 22:00 starttaava mittelö, jossa nähdään Florida Panthers ja Detroit Red Wings.

KISA: Voita suurin voitto ilmaiskierroksilla ja kuittaa 1000€!

Isäntäjoukkueen harteille on asetettu selkeä ennakkosuosikin viitta. Coolbetin tarjoamat kertoimet 1X2-vedoille ovat 1,67 – 4,80 – 4,25. Detroit on syystäkin altavastaajan roolissa, sitä ei käy kieltäminen.

Panthersin kausi on käynnistynyt varsin mallikkaasti. Kahdeksan pelatun matsin jälkeen se ei ole kokenut yhtään tappiota varsinaisella peliajalla. Jatkoajalla / rankkareilla sen sijaan on tullut kahdesti tukkaan. Floridan pistetykit Jonathan Huberdeau (4+8) ja Alexander Barkov (4+7) ovat tuttuun tyyliin napanneet joukkuetta reppuselkään.

Detroitilla on takanaan jo kaksitoista peliä. Näistä se on voittanut ainoastaan kerran varsinaisella peliajalla! Peräti kymmenesti se on jo hävinnyt. Tilastoja kun tarkastelee, niin syytä ei tarvitse kauaa miettiä: tehtyjä maaleja Red Wingsillä on ainoastaan 22, kun puolestaan omissa on helissyt jo 43 kertaa. Totuttuun tapaan Dylan Larkin on ollut tehokkaana (4+5), mutta muita hatunnostoja ei Detroitin suuntaan lähde.

Floridan pitäisi tämä taisto hoitaa mennen tullen – ja selkeällä maalierolla. Isketäänkin lapulle Panthers -1,5 -veto. Tästä saadaan kerroin 2,05, mikä kelpaa pelattavaksi.

Florida -1,5 (2,05)