Vetosampon lätkävihje: Habsilla henkinen yliote Flyersista?

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello kolmen aikaan yhteen ottavat Montreal Canadiens ja Philadelphia Flyers sarjan kolmannessa ottelussa. Edellinen matsi meni hurjasti 0-5 Montrealille ja suomalaispelurit olivat vireessä.

Lunasta 10€ riskitön veto änäriin!

Otteluvoitot ovat nyt siis tasan 1-1 ja monien yllätykseksi Habs teki Flyersista täysin hakkelusta perjantai-iltana. Jesperi Kotkaniemi iski kaksi osumaa ja Joel Armia yhden ottelun päättyessä 0-5. Tänään uskotaan siihen, että Montreal voi yllättää Phillyn uudelleen. Kertoimissa Flyers on katsottu ennakkosuosikiksi, mutta ovatko pasmat sekaisin edellismatsin nöyryytyksestä?

Materiaaliltaan Flyers on Canadiensia laadukkaampi nippu ja tästä syystä myös ennakkosuosikin asema on sinänsä oikeutettua. Montreal pystyi kuitenkin myös laadukkaamman Penguinsin kukistamaan alustavissa pudotuspeleissä, eikä Flyersin pudottaminen mitenkään mahdotonta ole. Tolppien välissä esiintyvä Carey Price on paljon vartijana Habsin illan matsissa, mutta yleensä mieheen on voinut luottaa.

Mitään viiden maalin voittoa tuskin kannattaa lähteä odottamaan toista kertaa peräjälkeen. Mutta näkisin mahdollisuuden siihen, että altavastaajana taisteluun lähtevä Canadiens on erittäin motivoitunut tällä hetkellä. Terveysongelmien vuoksi sivuun jäänyt päävalmentaja Claude Julien puuttuu edelleen penkin päästä ja joukkue pelaa täysillä hänelle. Kokeillaan Canadiensia ML-kohteena, jolloin osuma saadaan vaikka ottelun ratkaisu menisi jatkoajalle.

Canadiens ML (2.13 @Coolbet)