Vetosampon Lätkävihje: Herkullinen kerroin tarjolla torstain Liiga-matsiin

Torstaina ainoa matsi kotimaisen Liigan puolella pelataan KalPa:n ja Lukon välillä. Isäntäjoukkue KalPa pelasi viimeksi tällä viikolla, kun taas Lukolla on allaan vajaan kahden viikon tauko.

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään!

KalPa löi mailansa yhteen tiistaina SaiPan kanssa, kokien yllättävän 4-3 tappion. SaiPa pääsi kolmannessa erässä iskemään kolme maalia, mikä lopulta koitui kuopiolaisten kohtaloksi. Muutoin KalPan esitykset ovat olleet varsin mallikelpoisia: yhdeksästä matsista on irronnut kuusi voittoa. Ainoat tappiot SaiPa-ottelun lisäksi syntyivät Ilvestä (2-3) ja Tapparaa (3-6) vastaan.

Lukko viilettää runkosarjan kärjessä 27 pisteen turvin. Yhdentoista pelatun matsin jälkeen jengi on kokenut vaivaiset kaksi häviötä. Ensimmäinen tappio tuli TPS:ää vastaan numeroin 4-2, toisella kertaa KooKoo pääsi yllättämään raumalaiset 7-2 voitolla.

Lukko lähtee ansaittuna ennakkosuosikkina illan kamppailuun. Joukkue on yksi tämän kauden suurimmista mestarisuosikeista ja sen esitykset ovat olleet sen mukaisia. Etenkin maalivahtipeli on ollut erinomaista: Lassi Lehtinen (91,55%) ja Oskari Setänen (92,97%) ovat esiintyneet lähes ilmiömäisesti. Vierasjengiltä on tänään kuitenkin sivussa peräti kolme tehokkainta pistemiestä (Vili Saarijärvi, Eetu Koivistoinen ja Aleksi Saarela). Nämä herrat ovat taituroineet Lukon maaleista jopa 45%:a.

Kummankin jengin oman pään- sekä maalivahtipeli toimii. Lisäksi kun huomioidaan Lukon poissaolot, niin maaliodottamaa voidaan pitää alhaisena. Alle 4,5 maalin -vedosta saa huikean, 2,60-kertoimen! Tämä painetaan empimättä lapulle.

Alle 4,5 maalia (2,60)