Vetosampon Lätkävihje: HIFK – Jukurit

Keskiviikko tarjoilee vedonlyöjille mukavaa herkkua, kun tarjolla on Liigan osalta viiden ottelun kierros. Pelivihjeessä tartutaan Nordiksella pelattavaan matsiin, jossa HIFK saa isännöitäväkseen Jukurit.

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään!

Runkosarjan kolmantena majaileva HIFK on selkeästi löytänyt pelillisen vireensä. Alkuun oli havaittavissa pientä ailahtelevaisuutta, mutta nyt tekeminen alkaa olemaan omalla tasolla. Helsinkiläisten itseluottamus lienee illan ottelua ajatellen huipussaan: viime pelissä jengi kävi pyörähtämässä mutkan Raksilassa, jolloin Kärpät sai taipua 1-7 tappioon.

Jukurit puolestaan löytyy sarjan hänniltä – kolmestatoista ottelusta on irronnut surkeat neljä voittoa. Ruuti on märkää ja omissa helisee. Mikkeliläisten saldo vieraspeleissä lupaa ennestään huonoa tätä iltaa ajatellen. Viidestä vieraspelistä on irronnut pyöreät nolla pojoa. Vieraiden suurimpana ongelmana lienee yläkerran kapeus: tehokkaimpana pistemiehenä majailee venäläinen Vitali Abramov, joka on kuudessa pelissä tehnyt tehot 5+2. Abramov löytyy pistepörssin sijalta 72. Vertailuna, HIFK:lla on peräti yhdeksän peluria Abramovia edellä.

Jukurien pitäisi parantaa huikeasti tekemistään, mikäli jengi mielii tänään päästä pisteiden makuun. Tähän on kuitenkin vaikea uskoa, kun huomioi joukkueiden välisen tasoeron, viimeaikaiset näytöt ja HIFK:n kotiedun. Coolbet tarjoaa HIFK -1,5 vedosta (osuu, mikäli HIFK voittaa vähintään kahden maalin erolla) kertoimen 2,24. Tämä kelpaa ehdottomasti peleille.

HIFK -1,5 (2,24)