Vetosampon Lätkävihje: HPK – Kärpät

Vihdoin ja viimein se on täällä – kotimainen Liiga pyörähtää käyntiin tänään torstaina kello 18:30, kun hallitseva mestari HPK saa isännöitäväkseen Oulun Kärpät.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Kärppä-lauman harteilla lepää isohko ennakkosuosikin viitta. Pallokerhon voitosta saa kertoimen 3,95, tasapelistä 4,40 ja vieraiden voitosta 1,87. Oululaisten ennakkosuosikin asema on toki ansaittu.

Tähän kauteen lähdetään täysin puhtaalta pöydältä. Viime kausi päättyi poikkeuksellisesti maaliskuussa ja kauden 2019-2020 mestari jäi selvittämättä.

Kumpikin joukkue on kokenut melkoisia muutoksia sitten viime kauden. Yleisesti ottaen voidaan todeta Kerhon rosterin heikentyneen. Oululaiset ovat paperilla tälläkin kaudella Liigan kärkikastia.

Kärppien hyökkäystä tähdittää mm. Jussi Jokinen, Mika Pyörälä ja Jesse Puljujärvi. Jengistä löytyy lisäksi lupaavia nuoria, joilla on iso näytönpaikka tällä kaudella. Mielenkiintoista lisämaustetta illan otteluun tuo HPK:sta Kärppiin siirtynyt tehohyökkääjä Cody Kunyk.

Vieraiden maalilla torjuu tänään Liiga-jäillä kohtuu tuntematon Joel Blomqvist. Blomqvistilla on vyötäröllä kaksi pelattua Liiga-ottelua viime kaudelta. HPK on tunnettu yllätyksellisyydestään, joten ei olisi ihme jos Kerho haastaisi Kärpät kauden avausottelussa.

Tähän matsiin ei kuitenkaan lähdetä veikkaamaan voittajaa, vaan lapulle painetaan alle 4,5 maalin -veto. Coolbet tarjoaa tästä kertoimen 2,30. Kärpillä on tulivoimaa heiluttaa isäntien verkkoja useampaan otteeseen, mutta HPK tulee mitä todennäköisimmin keskittymään tarkkaan puolustuspeliin.

Alle 4,5 maalia (2,30)