Vetosampon lätkävihje: Islanders – Tampa Bay

NHL:n välierät jatkuu jälleen ensi yönä. New York Islanders ja Tampa Bay Lightning kohtaavat kolmannessa osaottelussa, sarjan ollessa tasan 1-1.

Lunasta 10€ riskitön lätkäveto

Sarja käynnistyi pienimuotoisella yllätyksellä, kun Islanders haki Tampa Baysta 1-2 voiton. Puntit kuittenkin tasoittuvat viime mittelössä, Boltsin klaaratessa homman himaan 4-2 numeroin. Tampan ykkösnyrkki nousi omalle tasolleen, sillä se onnistui tehtailemaan kaikki neljä osumaa.

Seuraava matsi tahkotaan Islandersin kotiareenalla, mikä hiukan nostaa TBL:n kerrointa. Allekirjoittanut ei tätä kuitenkaan täysin allekirjoita – viime taistossa Lightningin voitosta tarjottiin kerrointa 1,91, kun ensi yönä se on komeat 2,22.

Saarelaisilta löytyy väkevä alakerta, minkä lisäksi maalivahti Varlamov on pitänyt tonttinssa tolppien välissä kiitettävästi. Fakta on kuitenkin se, että Tampa Bay on näistä kahdesta selvästi laadukkaampi osapuoli jolta löytyy kaikki tarvittava Islandersin kukistamiseen. Jatketaan samalla pelilinjalla kuin viimeksi, ja lapulle painetaan vierasjoukkueen voitto!

Tampa Bay voittaa (2,22)