Vetosampon Lätkävihje: Islanders vakuuttaa!

Neljä prime time -ottelua NHL:ssä tuo mukavaa lisäviihdykettä lauantai-iltaan! Lätkävihjeessä pureudutaan New York Islandersin ja Buffalo Sabresin väliseen taistoon, joka starttaa kello 20:00.

Miksi betsata Coolbetilla?

Joukkueet kohtasivat toissa yönä, ”saarelaisten” voittaessa tylysti 5-2. Vierasjoukkue oli täysin altavastaajan roolissa: laukaukset menivät isäntien hyväksi 45 – 18. Sabresin ainoista maaleista vastasivat Taylor Hall sekä Rasmus Ristolainen. Ykkössentteri Jack Eichel jäi jälleen maaleitta, minkä myötä herran maaliton putki kasvoi jo 13 matsin mittaiseksi.

Islanders pitää Itäisen divisioonan kärkisijaa, kun taas Buffalo löytyy jumbosijalta. Tämä kertonee jo jotain matsin lähtökohdista. Vieraiden maalinteko on ollut takkuista ja omissa soi liikaa. Buffalon tuskaa tuskin helpottaa se, että takana on viisi perättäistä tappiota.

Kotijoukkue lähtee matsiin ansaittuna ennakkosuosikkina, mutta Islandersin kertoimet on melko alhaiset. Lähdetään hakemaan vetolapulle hiukan rohkeampaa kohdetta: isäntien yli 3,5 maalia. Tästä on tarjolla kerroin 2,45. Islanders vakuuttaa tasaisella tekemisellään, vaikka jengi ei varsinaisesti olekaan tunnettu tulivoimastaan. Tästä huolimatta vieraiden tilanne on sen verran kehno, ettei olisi ihme jos Sabresin päädyssä soisi vähintään neljä kertaa.

Islanders over 3,5 (2,45)