Vetosampon Lätkävihje: Islanders voimaton Boltsia vastaan?

Tampa Bay Lightning ja New York Islanders ratkovat paremmuuttaan konferenssifinaalien toisessa kohtaamisessa. Edellinen ottelu ei jättänyt mitään arvailujen varaan, kun Lightning murskasi Islesin numeroin 8-2.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

10€ riskitön NHL-veto

Tampa Bayn suvereeni ykkösvitja paljasti jälleen kyntensä viime matsissa, ketjun tehtaillessa huikeat viisi maalia. Lightning onnistui kaikessa mahdollisessa ja jätti Islandersin täysin kylmäksi.

Saarelaisten vahvuutena on toiminut tiivis puolustuspeli. Lisäksi maalivahtipeli on ollut moitteetonta. Tampan tulivoima oli kuitenkin viime pelissä liikaa, ja nyt Islesin täytyy keinolla millä hyvänsä löytää avaimet Boltsin kaatoon.

Tampa on suurin ennakkosuosikki nostelemaan Stanley Cupia kauden päätteeksi, ja syystäkin. Joukkue on hävinnyt kymmenestä pudotuspelistä ainoastaan kahdesti, maalieron ollessa 38 – 20. Jengin itsevarmuus lienee huipussaan viime mittelön jäljiltä, eikä tässä kohtaa ole odotettavissa minkäänlaista ”rotsi auki” -meininkiä. Luotan Tampan nappaavan suoran voiton ensi yönä – tästä Coolbet tarjoaa tasan kakkosen kerrointa.

Tampa Bay voittaa (2,00)