Vetosampon Lätkävihje: Jets – Canadiens

NHL:n pudotuspeleissä ollaan siirrytty jo puolivälieriin. Erityisen kiehtova kamppailu nähdään ensi yönä, kun Winnipeg Jets ja Montreal Canadiens lyövät mailansa yhteen ensimmäisessä osaottelussa.

KISA: Voita Leijonien pelipaita!

Kotijoukkueen taival puolivälieriin oli vähintäänkin näyttävä. Neljännesvälierissä Jets sai vastaansa Edmonton Oilersin, joka lähti ottelusarjaan ennakkosuosikkina. Winnipeg kuitenkin kyykytti Öljymiehiä, voittaen sarjan puhtaasti 4-0! Kolmessa viimeisessä pelissä ratkaisu jouduttiin selvittämään jatkoajalla, mutta Jets käänsi jokaisen matsin edukseen.

Montrealin jatkoonpääsy oli hiukan kivisempi. Habs nappasi Toronto Maple Leafsista voiton ensimmäisessä ottelussa, mutta Vaahterapaidat harjasi kolme seuraavaa. Kuin ihmeen kaupalla Montreal kykeni kuitenkin nousemaan sarjassa tasoihin ja vieläpä etenemään jatkoon. Hatunnosto lähtee myös suomalaisille Jesperi Kotkaniemelle ja Joel Armialle, jotka molemmat pääsivät heiluttamaan verkkoja useampaan kertaan.

Coolbet tarjoaa Winnipegin jatkoonmenosta kertoimen 1,79, Montrealin kertoimen ollessa 2,07. Jetsin ennakkosuosikin asema on ansaittu. Joukkue paljasti kyntensä Edmontonia vastaan ja osoitti kuinka tehokkaaseen puolustuspeliin se kykenee. Lisäksi tekeminen oli tasaista matsista toiseen.

Vetolapulle painetaan kotijoukkueen suora voitto. Jetsillä on alla noin viikon lepo, kun taas Habs oli askissa vielä toissayönä. Isännät pääsevät jalkeille siis huomattavasti pirteämpänä. Lisäksi Winnipeg istui tukevasti kuskin paikalla runkosarjassa Montrealia vastaan pelatuissa otteluissa.

Jets voittaa (2,20)

Poimi 10€ riskitön lätkäveto!