Vetosampon Lätkävihje: Jokereilla sauma yllättää Moskovassa

Jokereilla on sauma yllättää Moskovassa, kun uusi KHL-kalenterivuosi pyöräytetään käyntiin TsSKA:n vieraana klo 16:00 alkaen.

TALLETA 10€ PELAA 50€!

Molemmille päivän joukkueille kyseessä on siis vuoden ensimmäinen peli, joskin jengit lähtevät tähän koitokseen hiukan eri lähtökohdista. Moskovalaisten vuodenvaihde ei ollut täysin onnistunut, sillä vuosi päättyi kahteen tappioon. Ensin joukkue taipui Pietarin SKA:lle jatkoajalla ennen joulun välipäiviä, jonka jälkeen välipäivinä tuli tappiollinen vierasreissu HK Vitjazia vastaan numeroin 2-1.

Jokereilla oli sen sijaan enemmän plusmerkkinen vuoden päätös. Joulutauon jälkeen kurssin käännös onnistui ja kolmen ottelun voittoputki oli realismia, kun Pietarin SKA kaatui komealla 2-1 kotivoitolla. Myös muut kaadetut joukkueet kuuluvat KHL:n mittareilla laatujengeihin, sillä Lokomotiv Jaroslav ja Severestal Thsherepovets keikkuvat Läntisen konferenssin playoff-paikoilla.

Tämän kauden keskinäisiä kohtaamisia on nähty kaksin kappalein, joista Jokerit hoiteli edellisen nimiinsä luvuin 5-2. Sen sijaan aiempi kohtaaminen, joka myös Helsingissä pelattiin, oli TsSKA:n näytöstä 2-4 voiton päätteeksi.

Tänään jäällä nähdään kenties sarjan paras puolustava joukkue, eikä TsSKA turhaa konferenssin piikkipaikalla ole. Kuitenkin Jokereilta löytyy tulivoimaa ja hyvä vire ennen vuodenvaihdetta antaa uskoa onnistumiseen. Myös Jokereiden pienellä tasoituksella kerroin on sen verran kokeilun arvoinen, että se poimitaan lapulle.

Jokerit +0,5 (2.20)