Vetosampon Lätkävihje: Jokerit palaa voittojen äärelle?

Jokerit palaa tänään tapaninpäivänä kaukaloon, kun se saa vieraakseen Severstal Tsherepovetsin. Narreilla on takanaan muutama kirvelevä tappio, ja nyt sillä onkin oivallinen sauma palata pisteiden pariin.

Tsekkaa kertoimet U20 MM-kisojen voittajista!

Talleta 10€, pelaa 50€!

Jokereilla on meneillään sen tämän kauden pisin tappioputki, kun viimeisessä neljässä matsissa on tullut kuokkaan. Viimeisimmän pelin joukkue pelasi tiistaina Dynamo Moskovan vieraana, jolloin tukkaan tuli 4-0. Nyt helsinkiläisillä on kuitenkin allaan useamman päivän lepo ja joulukinkkua on ehditty jo sulatella – oletettavasti askissa nähdään pirteä isäntäjengi.

Narrien tekemistä toki vaikeutti edellisissä peleissä poissaolot sekä Channel One Cup -turnauksen aiheuttama kuormitus. Aivan täydellä rosterilla Jokerit ei tänäänkään pääse askiin, mutta ennakkosuosikin asema on ansaittu.

Severstal Tsherepovets viilettää läntisen konferenssin kuudennella sijalla. Jokerit pitää kahdeksannetta sijaa, tosin Severstalilla on takanaan viisi pelattua ottelua enemmän. Vierasjengi ei liiemmin ole lepoa joulun alla saanut, sillä jengi pelasi jouluaattona torstaina SKA Pietarin vieraana, häviten 2-0.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti. Lokakuun alussa Jokerit haki vierasvoiton numeroin 2-5, seuraavassa kohtaamisessa marraskuun alussa Severstal oli parempi 5-2. Olisiko tänään helsinkiläisten vuoro napata revanssi?

Illan ottelu on kotijoukkueelle henkisesti erityisen tärkeä. Tappioputki pitäisi saada katkaistua mahdollisimman pian, ja siihen Jokereilla on kaikki tarvittavat avaimet, sillä se on rauhassa saanut ladata akkuja. Isketään lapulle isäntien suora voitto, josta Coolbet tarjoaa jopa ylivoimaista markkinatoppia (1,76-kerroin).

Jokerit -0,5 (1,76)