Vetosampon Lätkävihje: Joko helpottaa Anaheim Ducksin tuska?

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä pelataan kaksi ottelua. Vetosampon Lätkävihjeessä lähdetään Honda Centeriin, jossa Ankkalauma saa vieraakseen Vancouver Canucksin. Vastakkain on kaksi keskikastia heikompaa jengiä, ja kummallekin voitto tekisi enemmän kuin terää.

Vetosampon Lätkävihje: Joko helpottaa Anaheim Ducksin tuska?

Kotijoukkue sijoittuu läntisessä konferenssissa viimeiselle sijalle. Canucks löytyy sijalta yhdeksän. Tässä kohtaa ei kuitenkaan pidä antaa sijoitusten hämätä: Anaheimilla on kasassa 51 pistettä, Vancouverilla puolestaan 57. Ero on siis minimaalinen ja teoriassa kumpi tahansa voi taistella tiensä kevään pudotuspeleihin.

Ducksilla on meneillään surkea ajanjakso. Nyt se liihottaa seitsemän pelin tappioputkessa. Tämä ei ikävä kyllä ole edes joukkueen pisin putki, sillä hiukan tätä ennen se oli hävinnyt huimat 12 matsia perättäin. Maalinteko on ollut yhtä tuskaa ja maalintekopaikoille pääsykin on tuottanut vaikeuksia. Seura teki kuitenkin merkittävän ratkaisun näyttämällä ovea päävalmentaja Randy Carlylelle, jota paikkaa tällä hetkellä Bob Murray. Nyt joukkue pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa uuden valmentajan edessä, toisiko tämä jengiin uutta puhtia?

Vancouverinkaan tekeminen ei juuri vakuuta. Viimeisestä viidestä pelistä jengi on kairannut yhden voiton. Canucks on lähes jokaisessa tilastossa samalla viivalla Ducksin kanssa, mutta maalinteossa jengi on onnistunut paremmin. Toissayönä Vancouver koki 2-7 tappion San Jose Sharksia vastaan.

Lähtökohtaisesti vierasjoukkue kantaa ennakkosuosikin viittaa. Vetosampon kelkka kääntyy kuitenkin isäntien puolelle muutamasta syystä. Ensinnäkin joukkue on saanut toipua monta päivää pitkästä vieraskiertueesta. Toisekseen uskon valmentajanvaihdoksen piristävän Anaheimin peliä, ainakin hetkellisesti. Pelaajamateriaalissa ei käytännössä eroa ole, joten edellä mainituille seikoille annan painoarvoa. Coolbet tarjoilee isäntien voitosta erittään maukkaan kertoimen, joka on pelaamisen arvoinen.

Markkinoiden parhaat lätkäkertoimet TÄÄLTÄ!

Vetosampon pelivalinta: Anaheim Ducks -0,5 (2,52 @Coolbet)