Vetosampon lätkävihje: Joko nousee Stanley Cup -kannu?

Tampa Bay Lightning ja Montreal Canadiens kohtaavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä Stanley Cup -finaalien viidennessä taistossa. Ottelusarja on kotijoukkueen hyväksi 3-1.

NHL-kisa: voita Coolbetin kesäsetti!

Tampa käynnisteli sarjan murhaavasti, napaten kolme selvää perättäistä voittoa. Ensimmäiset ottelut päättyivät 5-1, 3-1 ja 3-6. Boltsilla oli viime matsissa iskeä sarja poikki, mutta Habs onnistui venyttämään taistelua nappaamalla 3-2 voiton jatkoajalla Josh Andersonin elintärkeällä osumalla.

Ensi yönä siirrytään jälleen Tampan kotiareenalle. Lähtökohdat mittelöön ovat selkeät: Tampan harteilla lepää ennakkosuosikin viitta, ja Montreal taistelee selkä seinää vasten. Lightningilla on kaikki avaimet sarjan voittoon, ja tähän luotetaan. Maalivahti Vasilevski ja Lightningin avainpelurit ovat olleet huippuiskussa läpi pudotuspelien. Tasoero on selkeä, joten uskotaan kotijoukkueen nostavan kannua tulevana yönä! Vetolapulle painetaan Tampa Bayn voitto vähintään kahdella maalilla. Coolbet tarjoaa tästä reippaasti yli kakkosen kerrointa, mikä maistuu allekirjoittaneelle.

Tampa Bay -1,5 (2,27)