Vetosampon Lätkävihje: Joko nyt on Kerhon vuoro?

Keskiviikon Liiga-kierros tarjoilee vedonlyöjille mukavat kolme matsia pähkäiltäväksi. Tänään vihjeessä keskitytään TPS:n ja HPK:n väliseen taistoon.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Lähtökohdat illan matsiin ovat varsin kutkuttavat. Kotijoukkue TPS viilettää kolmen pelin voittoputkessa, ja sillä on neljästä pelatusta ottelusta kertynyt vain yksi tappio. Kerho puolestaan myllertää edelleen vailla voittoa – se on hävinnyt kaikki neljä otteluaan.

Tilastoja tarkastellessa HPK:n ongelmana on ollut erityisen märkä ruuti. Vastustajan verkko on heilunut vasta kuusi kertaa, ja sillä ei vielä pitkälle pötkitä. Kerhon kannattelijana on toistaiseksi toiminut jengin seuratuin pelaaja, Petri Kontiola, joka on ollut mukana viidessä maalissa.

Paperilla tarkasteluna puntit ovat kohtuu tasaiset näiden kahden välillä. Kotietu, isäntien hyvä vire sekä HPK:n sukeltaminen luonnollisesti laskevat vieraiden kertoimia. Tähän kuitenkin tartutaan. Ennemmin tai myöhemmin on hämeenlinnalaisten vuoro voittaa, ja nyt viimeistään tappioputki pitäisi saada katkaistua. Jengi lähtee matsiin todennäköisesti melko ärsytettynä, nimittäin viime pelissä tuli takkiin Sportilta 0-1.

Painetaan lapulle siis HPK +0,5 -veto, joka osuu mikäli TPS ei voita varsinaisella peliajalla. Tästä Coolbet tarjoaa vajaan kakkosen kertoimen.

HPK / tasapeli (1,87)