Vetosampon Lätkävihje: Joko nyt, Sport?

Torstain ainoassa Liiga-matsissa kohtaavat Sport ja KooKoo. Kotijoukkue Sport lähtee mittelöön melkoisena altavastaajana, eikä ihme kun tarkastellaan joukkueen viimeaikaisia suorituksia. Voisiko tänään kuitenkin aurinko paistaa risukasaan?

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään!

Sarjan kolmanneksi viimeisenä majaileva Sport viilettää viiden matsin tappioputkessa. Vaasalaisten tuskana on ollut mm. koronavirus, minkä seurauksena joukkueella on kaikista vähiten (12) peliä takana. Joukkue pääsi vasta viime perjantaina pelaamaan ensimmäisen pelinsä kotiareenalla. Takana on nyt kolme kotiottelua, ja yhtä monta tappiota. Annettakoon Sportille kuitenkin tunnustusta: ensimmäisessä kotiottelussa Kärpät haki tiukan 2-3 voiton, ja viime matsissa Tappara vei pidemmän korren vasta rankkareilla 5-6.

KooKoon suoritukset ovat olleet varsin tasaisia. Neljästätoista pelistä joukkue on kairannut kahdeksan voittoa ja täten majailee runkosarjan seitsemännellä sijalla. Kouvolalaiset pelasivat viimeksi eilettäin, saaden pataan Ilvekseltä luvuin 6-1. Tämä antanee pientä etua Sportille.

Sportin suorasta voitosta Coolbet tarjoaa huikeaa 3,40-kerrointa. Sport on toki altavastaajan roolissa, mutta viime matsi Tapparaa vastaan takuulla nostatti itseluottamusta, vaikka takkiin tulikin. Ensimmäinen voitto kotiyleisön edessä tulee ennemmin tai myöhemmin, ja viimeksi oltiin jo lähellä – mikä tärkeintä, Sport kykeni avaamaan maalihanansa, mikä on ollut joukkueen akilleen kantapää alkukauden ajan.

Lapulle painetaan Sport yli 2,5 maalia -veto. Tästä saa erittäin mojovan, 2,40-kertoimen. Sportin ja KooKoon välillä ollaan totuttu näkemään maaleja, ja maaliodottama on tänäänkin korkea esimerkiksi kertoimia tarkastellessa. Ehdottomasti pelaamisen arvoinen veto!

Sport: Over 2,5 (2,40)