Vetosampon Lätkävihje: Joko nyt, Tampa Bay?

Tampa Bay Lightningin ja New York Islandersin välinen ottelusarja on edennyt kuudenteen matsiin. Isles onnistui kaventamaan sarjan viime pelissä melkoisen trillerin myötä, kun jengi iski jatkoaikamaalin yli puolen tunnin pelaamisen jälkeen.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

10€ riskitön NHL-veto

Tampa Baylla on taas mahdollisuus iskeä sarja poikki ja karata Stanley Cup -finaaleihin Dallas Starsin seuraksi. Bolts on ollut selkeä ennakkosuosikki tässä sarjassa, mutta saarelaisten tiivis puolustuspeli sekä Semyon Varlamovin näyttävät otteet ovat laittaneet myös kapuloita salamapaitojen rattaisiin.

Lightning vyöryi viime matsissa melko lujaa Islesin päälle, mutta Varlamov oli se joka piti jengiä pystyssä. Tampalla ei ole varaa edetä game seveniin, siinä kohtaa Islanders nappaisi henkisen edun eikä jatkoonmeno enää olisi lainkaan itsestäänselvää.

Odotettavissa on vähämaalinen mittelö, mitä todistettiin jo edellisessä matsissa (1-1). Luotan kuitenkin Lightningin hoitavan kamppailun varsinaisella peliajalla. Coolbet tarjoaa Boltsin suorasta voitosta markkinatoppia (2,05), mikä isketään vetoliuskalle.

Tampa Bay voittaa (2,05)