Vetosampon Lätkävihje: Jukurien piinalle jatkoa?

Torstain lätkävihjeessä syvennytään Sportin ja Jukurien väliseen taistoon. Kotijoukkue Sport kantaa tässä matsissa kohtuu ansaitusti ennakkosuosikin viittaa. Vieraiden tilanne taasen näyttää varsin kehnolta.

Miksi betsata Coolbetilla?

Tällä kaudella nämä ”Mestis-seurat” ovat kohdanneet vain kerran. Matsi pelattiin helmikuun lopussa, ja tuolloin Sport haki Mikkelistä 1-4 vierasvoiton.

Vaasalaiset sijoittuvat runkosarjan kymmenennelle sijalle, ja sen loppukauden ainoa tehtävä onkin pitää erotusta takana hiillostaviin Ässiin ja HPK:hon. Paljon on siis pelissä, eikä pisteitä saisi tässä kohtaa hukata.

Jukurien lähtökohdat matsiin eivät mairittele. Takana on jo huimat 12 perättäistä tappiota, ja arvata saattaa että tämän tappioputken myötä mikkeliläiset ovat tipahtaneet runkosarjan hännille. Viimeiseen kymmeneen peliin Jukurit on iskenyt vaivaiset 12 maalia! Vastaavasti Jukurit on päästänyt omiin koko kaudella kaikista eniten maaleja.

Sportin pitäisi tämä matsi ehdottomasti klaarata. Maalilla nähtäneen Niko Hovinen, joka on pelannut melko hyvän kauden tähän asti. Myös vaasalaisten puolustuspeli on ollut hyvällä tolalla, eli vierasjengi tuskin pääsee maaleilla mässäilemään. Isketään lapulle Sportia tasoituksella (-1,5 -veto), mistä saa reilusti yli kakkosen kerrointa!

Sport -1,5 (2,20)