Vetosampon Lätkävihje: JYP – SaiPa

Liiga jatkuu keskiviikkona viidellä ottelulla. Pelivihjeessä siirrytään Jyväskylään, jossa JYP saa vieraakseen SaiPan. Tähän taistoon kaivetaan maistuva kohde vetolapulle.

Miksi betsata Coolbetilla?

Kotijoukkue JYP kävi eilettäin Lahdessa Pelicansin vieraana. Reissu ei ollut mairitteleva, kun tukkaan tuli 7-1 lukemin. Ensimmäinen erä mentiin 0-0 lukemissa, mutta toisessa erässä Pelicans paukutti taululle luvut 5-0. JYP ei juurikaan päässyt maalinteko paikoille, ja ainoasta osumasta vastasi lopulta Patrik Puistola. JYP pitää edelleen runkosarjan jumbosijaa.

SaiPankaan tekeminen ei ole ollut vakuuttavaa, takana on viisi perättäistä tappiota. Mutta, nämä matsit ovat olleet äärimmäisen tiukkoja. Mukaan mahtuu tappiot rankkareilla / jatkoajalla Tapparaa, Kärppiä ja Pelicansia vastaan, ja esimerkiksi 2-0 tappio Lukolle. Näissä peleissä SaiPa on puolustanut äärimmäisen hyvin ja veskari Niclas Westerholmin otteet ovat vakuuttaneet.

SaiPa lähtee illan matsiin kohtuu selvänä ennakkosuosikkina, nyt viimeistään pitäisi palata voittojen pariin. Joukkue on kuitenkin paininut maalinteko-ongelmien kanssa läpi kauden: peliä kohden se on tehnyt vain 1,8 maalia, mikä on koko Liigan vähiten. Maalinteko ei lukeudu JYPinkään vahvuuksiin.

Tässä matsissa tuskin maaleilla mässäillään kummallakaan päädyssä. SaiPa voittanee ottelun pienellä erolla. Coolbet tarjoaa alle 4,5 maalin -vedosta kertoimen 2,30, mikä isketään lapulle empimättä.

Alle 4,5 maalia (2,30)