Vetosampon Lätkävihje: JYP – Tappara

Lauantaina pelataan viisi Liiga-matsia, joista allekirjoittaneen silmään potentiaalisin vedonlyönnin kannalta nähdään Jyväskylässä, kun Tappara saapuu JYPin vieraaksi.

Miksi betsata Coolbetilla?

Kotijoukkue JYPin kausi on ollut vaikea. Takana on 49 ottelua joista on irronnut yhteensä 15 voittoa. Tämän rämpimisen seurauksena jengi löytyy tällä hetkellä jumbosijalta. Joukkue on päästänyt omiin toiseksi eniten maaleja, eikä vastustajankaan verkko ole heilunut kuin reilut 2 kertaa per peli. Nyt JYP on voittanut kaksi viimeistä peliä (HPK 7-3) ja viime matsissa se haki 1-2 jatkoaikavoiton Ilveksestä. Tämä ei kuitenkaan vielä vakuuta.

Tapparalla on alla kolme perättäistä tappiota, joista viimeisin syntyi eilen kun Ilves vei paikalliskamppailun 1-4 lukemin. Tappara löytyy runkosarjan viidenneltä sijalta, mutta erotusta 7. ja 8. sijoituksiin on vaivainen yksi piste. Jengi taistelee siis tosissaan välttääkseen sääliplayoffsit.

JYP vei vajaa kuukausi sitten pelatun keskinäisen kohtaamisen Hakametsässä rankkareilla 2-3. Nyt kirvesrinnoilla on sauma napata heikohkosta JYPistä revanssi.

Coolbet tarjoaa vierasjoukkueen voitosta ylivoimaista markkinatoppia. Tässä kohtaa kautta pitäisi todenteolla skarpata, ja nyt vierailla onkin parempi kuin hyvä hetki katkaista venähtänyt tappioputki.

Tappara -0,5 (1,98)