Vetosampon Lätkävihje: KalPa – Lukko

Keskiviikon Liiga-kierroksella pelataan neljä matsia. Laitataklauksen lätkävihjeessä siirrytään Kuopioon, jossa KalPa saa vieraakseen kivikovan Lukon. Tiukkaa vääntöä on odotettavissa.

Miksi betsata Coolbetilla?

Jengit ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. KalPa onnistui harjaamaan kaksi ensimmäistä nimiinsä jo varsinaisella peliajalla, viimeisimmässä matsissa helmikuun lopussa Lukko vei voiton jatkoajalla 6-5.

Kotijoukkue KalPa löytyy runkosarjan sijalta neljä. Taistelu kuuden parhaan joukosta käy kuitenkin tavattoman kuumana, joten tässä kohtaa kautta jokainen piste on tärkeä. Lukko puolestaan pitää edelleen piikkipaikkaa, yhdeksän pisteen erotuksella HIFK:sta.

Etenkin KalPan viimeisimmät matsit ovat olleet tiukkoja, mutta ennen kaikkea vähämaalisia. Viimeisessä viidessä matsissa se on päästänyt omiin vain kolme maalia varsinaisella peliajalla. Matej Tomek on saanut viime aikoina torjuntavastuuta, ja slovakialais-veskari onkin suoriutunut mainiosti.

Lukolla piisaa tulivoimaa, mutta KalPa omaa vahvan alakerran. Vastaavasti Lukko on päästänyt omiin kaikista vähiten maaleja koko kaudella, eikä KalPa ole erityisen vahva hyökkäys pään pelissä. Kävisikin järkeen, että tänään ei maalijuhlia nähdä. Alle 4,5 maalin -vedosta saa yli kakkosen kerrointa, mikä allekirjoittaneen silmään kelpaa pelattavaksi.

Alle 4,5 maalia (2,13)