Vetosampon Lätkävihje: KalPa – Tappara

Liigan pudotuspelit jatkuu tänään neljällä ottelulla. Ottelusarjat ovat katkolla Lukon ja Ilveksen sekä HIFK:n ja Kärppien välissä. KalPa onnistui tasoittamaan viime matsissa puntit Tapparan kanssa, tämän päivän voittaja on siis melko vahvoilla etenemään välieriin.

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Kirvesrinnat hoiti ensimmäisen mittelön luvuin 1-0, Lassi Vanhatalon ollessa taiston ainoa maalintekijä. Veskari Christian Heljanko näytti taitonsa tiukassa paikassa. Seuraava matsi olikin astetta jännempi: KalPa johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 1-3, mutta Tappara kykeni kirimään tasoihin noin viiden minuutin sisällä ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Lopulta Alexander Ruuttu niittasi voittomaalin toisessa jatkoerässä.

Kahdessa ensimmäisessä pelissä Tappara oli kertoimien valossa ennakkosuosikki. Esimerkiksi viime matsissa isäntien voitosta oli tarjolla kerroin 2,35. Nyt puntit ovat kääntyneet, ja vieraiden voitosta saa jopa vajaan kolmosen kerrointa.

Näistä kahdesta jengistä Tappara on hivenen laadukkaampi. Ennen ottelusarjan alkua Tapparan jatkoonmenosta tarjottiin noin 1,70-kerrointa, mikä myös kielii tästä. Mikään ei ole näiden kahden ottelun aikana muuttunut vaikka KalPa onkin kyennyt panemaan kampoihin. Tapparan lopullisesta voitosta (money line -veto) saa piirun yli kakkosen kerrointa, mikä lähtee allekirjoittaneen vetoliuskalle tänään.

TAPPARA ML (2,01)

Miksi betsata Coolbetilla?