Vetosampon Lätkävihje: Kanada – Norja

Tänään pelivihjeessä asetetaan suurennuslasin alle kohtuu mielenkiintoinen ottelu lätkän MM-kisoista. Kanada saa vastaansa norjan, ja lähtökohtaisesti odotettavissa olisi varsin tylsä matsi. Vaahterapaitojen kisat on kuitenkin toistaiseksi ollut täysi pannukakku, ja tänään voitto pitäisi raapaista väkisin.

Coolbetin kovin jääkiekkoveikkaaja: jaossa 3500€!

Kanadalla on takanaan kolme pelattua matsia ja yhtä monta tappiota. Kenties mielenkiintoisin fakta on se, että jengi on kyennyt nakuttamaan vain kaksi osumaa! Jengillä on kyllä ollut paikkoja, mutta ketsuppipullo on pysynyt toistaiseksi visusti kiinni. Nyt joukkue on siinä tilanteessa, että pelit saattavat päättyä alkulohkoon. Tänään tappio ei ole vaihtoehto.

Norja on napannut kisoissa yhden voiton, Italiasta numeroin 4-1. Eilettäin joukkue kohtasi Suomen, Leijonien ollessa parempi 5-2 numeroin. Norjalla on tuttuun tapaan kasassa kohtuu nimetön joukkue, joten odotettavissa on vaikea ilta.

Kanada on valovuoden Norjaa edellä jokaisella osa-alueella – paperilla. Kysymys kuuluukin, onko joukkue onnistunut nollaamaan aiemmat tappiot. Tähän luotetaan, sillä niin vahvalla kiekkomaalla kuin Kanadalla pitäisi mentaliteetti olla kunnossa. Lapulle painetaan Kanadan yli 4,5 maalia tasan kakkosen kertoimella. Uskotaan siis ketsuppipullon aukeavan Norjan kustannuksella!

Kanada over 4,5 (2,00)

Poimi 10€ riskitön lätkäveto!